/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

S’acosta l’última nit de l’any. Una vetllada que moltes vivim com especial, seguint diferents costums i passant-la envoltada d’éssers estimats. Si ja t’estàs preparant per cap d’any i et trobes buscant que posar-te per a l’ocasió, hem preparat un look que pot donar-te algunes idees.

En aquesta ocasió conte amb l’ajuda de na Kerenia. Ens decidim per una bonica faldilla prisada, setinada i de color negre. La peça queda molt bonica en moviment i té aquest toc elegant que busquem per a una nit com la que dóna pas al nou any. La faldilla és de tall tres quarts, aspecte que li ha fet guanyar-se alguns falsos mites. He arribat a escoltar frases tipus “com que sóc baixeta aquestes faldilles no són per a mi”. Res més lluny de la realitat, m’he trobat amb noies baixetes amb faldilles midi que els hi queden genial. Tot és qüestió d’actitud i de confiança en una mateixa.

Encara que nosaltres ens decidim per unes sabates alts, tampoc és imprescindible acompanyar la faldilla amb unes com aquestes (un altre dels falsos mites). Amb unes planes també encaixaria molt bé. Prova-ho!

Hi ha moltes formes de combinar una faldilla prisada: amb una americana, una bomber o una caçadora (especialment si portes una samarreta de màniga curta sota). La meva preferida és amb un jersei. M’agrada el toc informal que li dóna al look i a més queda molt elegant. Aquest jersei, que barreja plomes amb pedres, m’acaba de solucionar el outfit.