/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola! Espero que estiguis bé. Nosaltres continuem a casa i compartint noves publicacions amb fotos realitzades abans de l’confinament. Som-hi!

Avui escric un post que feia molt de temps volia publicar: els lluentons també es poden portar de dia. Aquest petit adorn, confeccionat amb plàstic o metall, va ser molt popular en els anys 80 on va viure la seva màxima esplendor. Després d’aquesta època on els lluentons eren el mínim excés, només les vam veure a nits de cap d’any i en festes molt concretes. Això s’ha acabat amb la col·lecció d’aquest any. Ja ho vam descobrir a les passarel·les de l’any passat, després en les revistes de moda i ara aquestes peces arriben a les botigues Boutique Class.

La clau per dur lluentons és no caure en l’excés, decidint el tipus de peça correcte i com la combinis.

El primer look que presento està format per uns pantalons palazzo i una camisa blanca. Els primers, estilitzen gràcies a la forma: un ampli ample de cama i, a com que són de tir alt, allarguen les cames visualment, també dissimulen els malucs i les cuixes amples. La camisa blanca, aquest bàsic dels nostres armaris que podem combinar amb gairebé tot. En aquest cas en oversize, que ens aporta un toc relaxat a l’outfit. Enrere queda allò de les peces entallades!

Amb el segon look combinam un top de lluentons amb un texans blancs, aquest últim una mica més modern, ja que té les cames amples. Veig important mantenir-se en una paleta cromàtica neutra (blanc, gris, rosa clar, negre, beix) perquè els lluentons es vegin més luxosos.

La bossa que he triat ve amb serrells, li dóna moviment a tots dos outfits. Pel que fa a el calçat, en el primer look em decideixo per unes esportives blanques i en el segon per unes botes beix, de canya alta amb taló i d’estil Texas.

Moltes gràcies per llegir-me i fins la propera!