/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Avui torno amb la segona entrega del parell de posts en els quals les al·lotes del club de muntanyisme i escalada Talaiots vesteixen la nova col·lecció de Boutique Class. Susanna, Joana, Maria Josep, Kerenia i Marga ens acompanyen i ens ajuden a mostrar les noves peces i combinacions que ja trobaràs a les botigues d’Inca i Port d’Alcúdia. Aquesta segona col·laboració arriba després de la que et presentàrem a principis d’agost i que pots veure aquí.

En aquesta ocasió farem èmfasi en l’animal print. I és que aquesta temporada, en una gran quantitat de peces, hi ha molta fauna. En aquest post podem veure el print zebra color marró fosc o l’estampat lleopard. Na Marga el llueix en forma de vestit, na Susana a la jaqueta i na María José a la falda.

No deixem de banda els encaixos. Pràcticament un clàssic que persisteix en totes les col·leccions. En aquest post ho veiem en format vestit o top, de la mà de na Kerenia i na Joana.

A l’hora de triar un color que combini bé amb el negre, sabem que les tonalitats vives són un encert segur. En altres posts hem vist mostasses, morats, vermells i ara ens trobem amb verds i fúcsies. Em tornen boja!

No vull acabar el post sense agrair a les noies de Talaiots la seva participació en aquests dos posts. Un plaer que hagueu col·laborat amb nosaltres! Ens veiem aviat!