/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Unes de les novetats de temporades passades van ser els encaixos. Si aquest any ja estaves pensant en retirar les peces d’aquest estil, tranquil·la perquè segueixen tan de moda com el primer any.
La prova és que la firma Twin-set segueix apostant per aquest teixit, en diverses peces i en diferents colors.

pantalon-encaje-negro-1

Sempre va bé tenir a l’armari un total look negre. Aquest podria ser una alternativa a l’LDB que vam presentar fa unes setmanes. D’aquesta manera, aconseguirem un fons d’armari actual, variat i chic.

chaqueta-ecopiel-negra-2

En aquesta ocasió, em decideixo per uns pantalons llargs, fantàstics pel tall que ténen i que, gràcies a ells, es poden portar amb unes esportives o amb el més alt dels talons. Vénen parcialment sense folre, així que la transparència és només a la part inferior.

pantalon-encaje-negro-2

Amb un top senzill, de seda per la part de davant i de cotó per la de darrere, i una caçadora de ecopell negra aconseguim l’outifit perfecte per a qualsevol esdeveniment.

Respecte als complements, aquesta bossa de lluentons dóna un toc encara més atrevit al look. És de la firma CafèNoir i el podràs trobar a la botiga MAVI de Port d’Alcúdia. Les sabates són de Twin-set.

bolso-negro-lentejuelas

Fins la setmana que ve!

Referencies

Pantaló – Twin-set 219T2S5GC
Top – Twin-set 219T5S5A7
Jaqueta – Relish 278RDP50537
Sabates – Twin-set 282CPS5CE