/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Una de les primeres peces que més solem usar a principi de tardor són el pantalons texans. Tot i que la tendència aquesta temporada és que els pantalons vinguin amples o bootcat (dels quals parlarem més endavant), de moment els que més s’estan venent segueixen sent els “pitillo”.

chaqueta-verde-flecos

Els pantalons “pitillo” que proposo avui són de tela fina, ajustats, de color blau intens i fàcils de combinar.

Una altra de les modes que segueix en peu són els serrells, ja siguin en sabates, bosses, capes o jaquetes. En aquest cas, aposto per una jaqueta amb la forma d’americana, verd kaki, amb serrells a les mànigues i butxaques. Té un punt informal però és elegant.

pantalon-pitllo-vaquero

Una bona idea per combinar aquestes dues peces és la d’utilitzar un top llencer. Pot ser que en tinguis algun adquirit en temporades anteriors. En aquest cas, és interessant recórrer a un color cru, amb uns detalls de gasa; li dóna un aire més femení.

top-lencero-crudo

No li llevam importància als complements. Collarets, fins i molt llargs, un cinturó color verd, o una bossa a joc model hípic, són alguns dels complements que podem utilitzar. En aquest cas, tots els que veieu a les fotos són de temporades anteriors.

gafas-sol-grandes

En relació al calçat, em decideixo per aquestes ballarines, unes de les meves preferides pel seu efecte joia i perquè combinen amb molts looks.

bolso-marron

Porto la jaqueta, el top i les sabates de Twin-set, el pantaló de Bones of Glory, el cinturó de Paul and Joe Sister, la bossa de Marella, els collarets de BDBA i Le Petit Bijoux. Recorda que trobaràs totes aquestes peces i més a Boutique Class.

Un cop més Òptica Vidal ens ha prestat les ulleres.

hort-del-rei-jardines-mallorca

Les fotos estan realitzades en els jardins de s’Hort del Rei, a Palma de Mallorca.

Espero que us hagi agradat!

Jaqueta: 293PA52SH
Top: 293P2S5NA
Pantaló: 301165098
Cinturó: 237ADAM
Collars: 2751355287- 230417
Bosses: 4CILE
Ballarines: 219COS4EA