/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola de nou!

De tant en tant, totes tenim un d’aquells dies en què no volem complicar-nos massa la vida. Ens ve de gust anar per feina amb tot el que fem. Tot i això, no volem renunciar a projectar la millor imatge de nosaltres. Per dies com aquests, presento el look d’avui. Es tracta d’un dels outfits més senzills, versàtils i infalibles que he mostrat fins avui al bloc.

chaqueta tweed

look versatil

La senzillesa i l’aire clàssic d’aquest conjunt fa que les peces que el formen es mantinguin en els nostres armaris. Peces que mai moren i sobreviuen any rere any. Aquestes peces acaben sent la nostra millor inversió.

pantalon vaquero letras

chaqueta kocca

Els aspectes que destaco a l’hora de triar uns texans és que ens sent com un guant (ajustats, sense ser-ho massa), que ens serveixin per a lluir-los tant amb sneakers com amb sabates de taló i que realcin el gluti.

kocca chaqueta

bolso rosa twinset

detalle cuello chaqueta tweed

La blazer, en aquest cas en blanc i negre i que té una semblança al tweed, ve folrada per dins. Ens dóna la possibilitat de ser usada com abric.

Recorda que pots trobar totes les peces d’aquest post a les teves botigues de moda per a dona a Mallorca, Boutique Class, a Inca i Port d’Alcúdia.

Fins la propera!