/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Sobre mi

Em dic Xisca Cifre, una al·lota senzilla que viu a Port d’Alcúdia, Mallorca. Estic titulada en Personal Shopper des del 2011 i actualment exerceixo aquesta professió a Boutique Class.

Els treballs que he tingut han estat atenent el públic, per aquesta raó, sempre he intentat cuidar la meva imatge. Amb el pas del temps m’he anat aficionant de cada vegada més a la moda, vaig començar comprant revistes per collir idees de còm fer el meu armari, buscant botigues per a fer els meus propis looks, fins que un dia vaig conèixer a una persona que em va fer obrir els ulls, vaig veure que m’encanta la moda, i em va animar a obrir el meu propi negoci de bijuteria i complements per tal de donar a conèixer les meves idees de moda a la gent.

El dia que vaig tancar el negoci la meva vida va fer un gir i vaig començar a treballar a Boutique Class. Això em va animar a créixer com a professional en el món de la moda i vaig decidir treure’m el títol de Personal Shopper per oferir aquest servei a les clientes de la botiga. M’encanta donar petits trucs i consells a la gent per a que puguin vestir-se correctament en cada situació.

La meva feina consisteix en assessorar a la gent sobre còm vestir-se, elegir bé les peces de roba que t’ajuden a dissimular els defectes i a realçar aquelles parts del nostre cos que més ens agraden. Saber portar amb gràcia les peces de roba, ser elegants i femenines és molt important per a vestir bé.

Tota persona ha de cuidar la imatge, encara que sigui d’una forma mínima. En el cas de les dones és important tenir el pèl, les ungles o els peus ben cuidats. Ser naturals ens farà sentir-nos millor i tenir l’esperit jove. Elegir bé la roba que ens posarem cada dematí requereix un esforç mínim i és imprescindible fer-ho a consciència. Per exemple: si anem a treballar no hem de descuidar l’abillament a pesar de que no treballem en un lloc de cara al públic o a l’oficina amb més gent, els moments que passegem pel carrer, si anem a prendre un cafè al bar, o fins i tot fer la compra en el supermercat és fonamental saber vestir adequadament per sentir-nos còmodes.

Ara que em coneixeu un poquet millor espero que gaudiu del blog. Per a qualsevol suggeriment podeu contactar amb mi.

Sóc na Xisca Cifre

Som na Xisca Cifre, una al·lota senzilla que viu a Port d’Alcúdia, Mallorca. Estic titulada en Personal Shopper des de 2011 i actualment exerceixo aquesta professió a Boutique Class.