/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola nines!

Per fi! Quines ganes tenia de tornar! Després d’uns mesos de descans, temps que m’ha servit per donar un dels passos més importants de la meva vida; casar-me, i uns quants posts amb les meves companyes; torno a l’atac.

post-1-2017

Amb l’equip de fotografia, ens hem desplaçat fins a un lloc insòlit de l’interior de Mallorca, on ens va agradar tant el paisatge que vam aprofitar per fer aquest post i els següents que aniré presentat en aquesta temporada.

vestido-botas-twinset

Així que nines, comencem ja la nova col·lecció tardor-hivern 16-17, amb colors clars, que potencien aquest moreno que l’estiu ens va deixant de record a la nostra pell. Recorda que pots veure i aconseguir el look complet amb totes les seves peces detallades en shop.boutiqueclass.net.

vestido-blanco

La meva primera proposta és fer-se amb un vestit com aquest, totalment versàtil, color beig, de tall Limpo i senzill, amb cremalleres en els costats. Un vestit rocker. La versió de top amb unes mitges molt espesses o amb uns pantalons molt cigarret en ecopell és una altra manera de lluir la peça d’un forma totalment diferent.

botas-negras-bo

En aquest cas m’inclino per posar-me una jaqueta model bomber de pell i vellut (material que ve molt aquesta temporada). És de color negre, una aposta segura per a tot l’hivern. Atenció a les jaquetes bomber, segueixen fortes aquesta temporada i la següent.

chaqueta-cuero

Segueix la tendència de combinar peces sport, rock o de festa amb botes. La firma Twin-set sap bé que és un encert, per això l’última novetat en botes són les de xarol. Aquestes són negres amb un llaç de vellut i té acabats daurats. Per seguir la línia, la bossa a joc, una de les versions en bandoleres que tenim aquesta temporada a Boutique Class.

bolso-twinset-2017

botas-twin-set-2017

Hi ha complements opcionals com poden ser, polseres, rellotges, collarets i mocadors. Aquesta última opció és la que avui he escollit; un amb cors, un estampat molt comú en els complements de la firma Twin-set.

panuelo-twinset

Fins la propera!