/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Bé nines, ja que anem a acomiadar les bones temperatures per què no fer-ho des de la vora del mar, a la badia de Pollença. Tot i que el dia que vàrem realitzar la sessió de fotos feia aquest sol tan meravellós, per sort o per desgràcia, ja són pocs els dies així.5

Aquesta temporada es porten amb molta força les peces amb encaixos o, fins i tot, la roba interior a la vista. Per a les més atrevides, aquest top amb transparències, que es pot ressaltar combinant-ho amb llenceria d’un color fosc.

1

Per donar-li un aire càlid, i ja que es tracta d’una transparència i podem tenir una mica de fred, em decideixo per un coll de punt. Aquest ve amb aplicacions en forma de flor.

3

El coll i el top són dues peces molt femenines que contrasten amb els pantalons, 5 butxaques, amb la part davantera de antelina negra i la posterior, vaquera i d’aire més roquer. A pesar d’aquesta combinació de teixits, S.O.S. ha aconseguit crear uns pantalons molt còmodes.

La tardor i l’hivern són estacions de botins, en totes les seves versions: amb taló a l’interior, amb tatxes, amb encaix o amb sivelles, com els que porto avui. A més, com que són tan còmodes i plans, es poden portar tot el dia, és per això que els veiem tant pel carrer.

4

Com sempre, podreu trobar totes les peces d’aquest post a Boutique Class. El top i el coll són de Twin-set, el pantaló de S.O.S. i els botins de French Connection.

Referències

Top: 294K2A4DC
Coll: 219TFA4BB
Pantaló: 2083705P1107
Botins: 36105218-1