/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Les festes del meu poble, aquelles que anomenam verbenes, les típiques en que decoren carrers i places amb garlandes de paper que solen ballar damunt els nostres caps.1

Sortim de l’estiu amb nostàlgia i comencen a baixar les temperatures. Pels primers dies de tardor escull la peça clau, el vaquer de la nova col·lecció de S.O.S, en blau desgastat i amb trencats, i perquè no dir-ho, aquesta peça és l’última que deixam a principi d’estiu i la primera que triam a l’inici de la tardor.

2 6

Una altra de les peces fàcils per a aquests dies són les camises o bruses, en totes les seves varietats i teixits. Aquesta de la firma Marella d’estampat petit en to blau i 100% seda a joc amb el plomes també de Marella, una peça que ha tingut una gran acollida per la seva qualitat i comoditat.

En bijuteria es du de tot, els maxi collars en forma de coll o per altra banda els més fins amb moltes voltes i combinats. En aquest cas m’agrada aquesta sèrie de Le Petit Bijou en swarovski blau, un el duc de collaret, l’altre com a polsera i l’anell a joc.

complements

Les botes, de Twin-set, de color beig tenen el taló dintre de la bota, així és més còmoda. També he combinat una bossa en aquest to i que podem adquirir en rebaixes, de la col·lecció de Marella.

5

10

Bye Bye verbenes!

9

Camisa 12FOLK

Plomissol 12ETERE

Pantalons 2083657P1182

Bossa 9PERSO

Collarets 230417-230555

Anell 230.710

Botes 219CPA3BA