El caqui s’ha convertit en un dels imprescindibles que, a més, aquesta temporada és tendència. Com que es tracta d’un color neutre, és molt fàcil combinar-ho: amb rosa, beix, blanc, texans o, fins i tot, negre. En aquest post em decideixo per acompanyar-lo amb flors rosades i el color camel, tons càlids, ara que ja arriba el bon temps.
Com ja he mostrat en altres publicacions, m’agrada barrejar peces delicades, com aquesta blusa de seda amb volants i flors ambs tons pastís, amb peces més informals, com aquests vaquers blau clar i la jaqueta amb decoracions.
Pel que fa al calçat, em tornen boja aquestes esportives. Els serrells s’estan convertint en un clàssic i, per tant, semblen no passar de moda. Aquesta temporada també veurem complements amb aquesta característica.
Tanco el post amb una curiositat que m’ha semblat interessant. Si alguna vegada t’havies preguntat per què el color caqui té una tonalitat verda (i d’aquí el títol d’aquest post) i no adquireix la tonalitat de la fruita del mateix nom (és a dir, ataronjada), llavors comentar-te que és per una raó històrica . Resulta que, tot i que les dues coses es diguin igual, cada paraula té una etimologia completament diferent. El caqui, la fruita, agafa el nom del kaki em>, que significa el mateix però en japonès. En canvi, el color caqui procedeix del terme hindú khaki em> que vol dir pols. Aquesta paraula va sorgir perquè els militars anglesos, durant la seva colonització a l’Índia, van usar una pols verda per camuflar els seus uniformes blancs.
Fins la setmana que ve!
Comentaris recents