/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola!

Ha passat l’estiu, estem a la tardor i arrenca una nova temporada a Living with Class. El canvi d’estació no és únic del que parlaré en aquest post perquè ja sóc mare! El petit Alex ha arribat a les nostres vides i amb ell una transformació en la forma de viure-les.

Totes aquelles que sigueu mares heu experimentat que això també afecta la manera de percebre la moda. No és un canvi radical, però sí que és una forma lleugerament diferent de seguir sentint-nos femenines i actuals, ara després de la maternitat, ja que el cos ha experimentat canvis.

La meva proposta per aquest post són uns texans, segur que, com a mi, t’encantaran. Aquests queden genial i, per sortir del clàssic blau, aquests de color beix són la millor aposta per a l’estació que acabem de destapar. El beix té moltes possibilitats a l’hora de combinar-se, tot i que aquesta temporada ve amb força el verd kaki. A aquesta brusa / mini vestit, que li dóna un toc extra de feminitat al look, li afegeixo un cinturó que ressalta la cintura.

No és un mite que a les dones ens tornen boges les sabates. Aquesta temporada n’hi ha de tots els models per triar, amb taló, sense, amb lluentons, vellutats … Em decanto per els de la foto perquè són moderns i còmodes. Estic segura que les faré servir molt.

Si tens algun dubte sobre aquest look pots deixar-me un comentari i encantada intentaré ajudar-te.

Fins la propera!