/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Una entrevista de feina és una situació de gran importància en la que està en joc el nostre futur. Es tracta d’una ocasió formal on la imatge juga un paper molt important. Per això, avui em decideixo per dedicar-li un post on donaré alguns consells per no fallar en aquest aspecte.

Vestir-se bé no sempre significa anar amb un vestit (“traje” en castellà) o amb una faldilla de tub. Podem aprofitar el poder dels colors i de peces una mica més originals, sempre mantenint l’elegància. El més important, sobretot, és que la forma en què vestim s’adeqüi a la nostra de ser, ja que d’aquesta manera ens sentirem segures amb nosaltres mateixes. Tampoc cal oblidar-se de donar una imatge professional.

1

Una bona idea és centrar-se en peces fàcils. També ho és portar un toc de color barrejat amb el negre. A l’exemple de dalt trec partit, amb moderació, d’un to groc: creatiu, enèrgic, positiu i alegre. Ve combinat amb el negre, tant en el vestit com amb la jaqueta, per donar-li serietat, encara que sense abusar.

Com que em decideixo per portar les cames nues, utilitzo mitges, cosa imprescindible encara que faci calor. Poden ser d’un color neutral, o d’algun altre que combini amb les sabates.

Pel que fa als complements, és millor recórrer a bosses discrets i amb estil que amb estampats. Evita carregar-te amb massa joies, una arracada per orella i no més de dos anells per mà és l’ideal.

2

La segona opció està centrada en una americana rosa, un color amb el que segur cridarem l’atenció. Combinada amb aquest pantalons negres, amb el quals també li donem al conjunt un aire de formalitat. El mocador al coll em dóna un toc d’alegre i remata el outfit. A més, amb ell evito un escot pronunciat. Les sabates, preferiblement tancats i amb una mica de taló, són de Pura Lopez.

Acabo el post comentant que és important portar les mans cuidades, simplement amb una laca d’ungles natural. D’altra banda, a no ser que l’entrevista sigui per a una empresa de creativitat o de moda, cal limitar-se a vestir-se correctament i no seguint estrictament la moda, encara que recórrer una mica a ella mai és una mala idea.

Si has llegit aquest article i  tens una entrevista en breu, molta sort!

Recorda que podràs trobar totes les peces d’aquest post a les botigues de Boutique Class d’Inca i Port d’Alcúdia a Mallorca.

Vestit: Hale Bob. Ref. 1804DFT6575.
Americanes: Ref.101NANCY
Bossa: Ref. 4VIDIM
Mocador: Marella. Ref. 4MARTA
Pantalons: Pennyblack. Ref. 9RETE/