/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

En relació a l’escala de l’elegància, el vestit de còctel se situa entre el vestit de nit i el vestit curt. Sol ser més distingit que el vestit mini (pot portar pedreria i altres detalls de luxe) i la llargaria sol anar fins al genoll o una mica per sota.

Depèn del gust personal de cadascuna de nosaltres, el vestit còctel pot tenir escot discret, tirants o l’esquena descoberta. És una bona idea portar colors més cridaners durant el dia i menys a la tarda-nit.

vestido-verde-coctel

El vestit pel qual m’he decidit és de la marca French Connection i la forma de l’escot és d’una sola espatlla. La peça té un color brillant.

vestido-coctel

Per que fa a la bossa, recomano una de mà, si pot ser petita. La meva opció és aquest Valentino, en un to més fort que el vestit i amb aplicacions de metall.

vestido-de-tarde

Les sabates, a mitja altura o taló alt. En quant al seu estil i disseny, el calçat pot anar a joc, fent que destaqui poc, o pot ser més trencador, convertint-lo en una aposta atrevida, com en aquest cas. El que veiem a les fotografies de d’alt, són de Twin-set.

vestido-verde-claro

Fins i tot a l’estiu, és millor vestir amb mitges, ja que fan les cames més boniques. Durant el dia, cal evitar utilitzar lluentons o plomes: són més apropiades per a la nit. El maquillatge ha de ser discret, es pot optar per colors atrevits i vius.

Les fotografies s’han realitzat al restaurant Royal de Cala Rajada, que compten amb un equip súper amable. Moltes gràcies!

¡Feliç setmana a totes!

Vestit: http://bit.ly/vestido-coctel
Sabates: 219CTS4MA