/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Per què ens casem? Tinc un munt de respostes, la principal és organitzar una festa amb els teus, els més propers i passar el màxim d’hores possibles junts. El ritual d’un casament està molt centrat en la núvia. Com serà el seu vestit és una de les tasques que sol tenir un pes important, a més de les característiques de la cerimònia o qui seran els convidats.
En el meu cas, des del primer dia sabia que no volia un casament comú, la meva il·lusió era una gran festa, al camp, informal, on els convidats se sentissin com a casa. Per aquesta raó, volia un vestit original, un que no fos clàssic. Em vaig trobar amb una missió, a priori, complicada. Després de recórrer algunes de les botigues que es dediquen a vestir núvies, vaig tenir a les mans un lookbook de la col·lecció de Twin-set tardor-hivern 2017. Va ser llavors quan es va produir un amor amb aquesta meravellosa combinació dues peces.

1-no-brillo

Contactar amb ells no va ser complicat ja que a Boutique Class treballem amb Twin-set. L’empresa, en saber que em faria molt feliç poder aconseguir aquest conjunt, m’ho van enviar des d’Itàlia i lliure de despeses, un increïble regal! En arribar el dues peces a casa, no podia ser millor, el color és fantàstic, un to xampany. La faldilla, amb butxaques i de plomes de marabú, la camisa amb delicades transparències, encaix i seda, simplement meravellós!

5 42-sin-brillo

Twin-set no té una col·lecció especial per a núvies, però a Boutique Class ens hem plantejat recomanar les seves peces per vestir-les. En els casaments també es pot arriscar i encertar.

6

Que més us puc dir. Va ser el dia mes feliç de la meva vida. El temps ens va acompanyar, els convidats estaven molt a gust. Agrair a Twin-set el seu gran detall.

Fins aviat nines!

just-2